TCT 70 jaar in 2017

15 Januari 1947 was het zover: de oprichtingsvergadering van TennisClub Tilburg vond plaats in hotel Victoria, pal tegenover station Tilburg. En nu, 70 jaar later, floreert onze tennisclub als nooit tevoren. Met een scala aan drukbezochte (tennis)activiteiten, een grote groep betrokken vrijwilligers, een prachtig park met prima gravelbanen en een groeiend aantal actieve leden is Tennisclub Tilburg een opvallende verschijning binnen het tennislandschap. En niet alleen bij andere tennisverenigingen valt TCT op, ook binnen Tilburg heeft onze vereniging de reputatie van een gezellige, actieve en verbindende club. TCT is een plek voor sport, competitie, ontmoeting en feest. Iets om ontzettend trots op te zijn!

Op 16,17 & 18 juni trakteert een, speciaal voor het jubileum in het leven geroepen, commissie alle leden op een geweldig feestweekend om het 70- jarig bestaan van de club te vieren. Een weekend waarin alle aspecten die wij bij TCT zo belangrijk vinden, sport-competitie-ontmoeting & feest, centraal staan.

Teambattle

Tijdens de competitieweken gaan we alvast warmdraaien voor het spetterende jubileumweekend. Elke week kun je met jouw team leuke prijzen winnen door TCT 70 opdrachten uit te voeren. We zijn erg benieuwd naar jullie inzendingen!

Jubileumweekend 16,17 & 18 juni

70-uurs tennismarathon

Gedurende het gehele weekend gaan we met z’n allen een gigantische uitdaging aan, een 70-uurs tennismarathon! Van donderdag 15 juni 18.00 uur tot zondag 18 juni 16.00 uur zal baan 1 ingericht worden als 70-uurs centre court. Op deze speciale baan wordt gedurende 70 uur NON-STOP getennist! Natuurlijk wil jij ook onderdeel uitmaken van deze indrukwekkende recordpoging! Schrijf je samen met je tennismaatjes in op de lijst in het clubhuis of stuur een mail naar tct70jaar@gmail.com.

Vrijdag 16 juni

We starten het TCT 70 weekend met een Receptie. Kom samen met het bestuur, sponsoren, ereleden & jubilarissen proosten op TCT en haar 70 jarig bestaan. Voor een drankje en een hapje wordt natuurlijk gezorgd. Vervolgens testen we onze (tennis)kennis tijdens de Briljante Clubquiz! Een team is niet nodig, dit wordt ter plekke geregeld. Durf jij de uitdaging aan?

Tenslotte pakken we de rackets uit onze tassen voor een ongekend gaaf nachttoernooi. Tijdens het How glow can u go?- toernooi zullen we tennissen op ‘glow in the dark’ banen. Trek je neon-tenniskleren uit de kast en go glow!

Zaterdag 17 juni

Tijd voor de Smashin’ kidsday! Alle kinderen tot 16 jaar zijn van harte welkom op het park om het jubileum samen te vieren. Met een sprankelend programma zullen we zowel de kleintjes als de oudere kinderen op hun feestelijke wenken bedienen! Ze komen met een gevulde buik thuis.

A Platinum Affair: tijdens een platina jubileum moet er natuurlijk gegeten, gedronken, gezongen en gedanst worden. A Platinum Affair start met een heerlijk buffet. Deze bodem is niet geheel onbelangrijk aangezien we vervolgens met z’n allen plaatsnemen aan lange biertafels om te proosten tijdens de TCT 70 biercantus. Met een liederenbundel en een drankje in de hand vieren we het 70-jarig bestaan van onze mooie club. Na dit zangspektakel zorgt een DJ voor een feestelijke afsluiting van deze ‘affair’.

Zondag 18 juni

Vaderdag! En waarschijnlijk hebben we nog een klein katertje van gisteren.. Een heerlijke brunch voor de hele familie zorgt voor de o-zo-nodige energie om deze dag weer vol te genieten van het jubileumprogramma!

Eenmaal, andermaal, verkocht! Tijdens de Sla-je-slag Veiling kun je bieden op de gaafste dingen! Onder bezielende van onze veilingmeester gaan allerlei goederen en diensten onder de hamer. Deze activiteit mag je echt niet missen!

Om 16.00 zijn we bijna aan het eind gekomen van een prachtig jubileumweekend. De 70-uurs marathon zit erop. Nog een laatste Grande Finale en op naar TCT 75!

De jubileumcommissie heeft ontzettend veel zin in de komende periode en we hopen jullie in grote getale te zien bij alle activiteiten! Inschrijven kan t.z.t. via de TCT website.

Meer informatie over alle activiteiten kun je vinden op www.tennisclubtilburg.nl en via de TCT Facebookpagina. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben kun je een mailtje sturen naar tct70jaar@gmail.com of kun je bellen naar 06-58814253 (Annemarieke Scheperkamp)

Jubileumcommissie TCT 70

Lieke Schellekens, Karin Maassen, Pia Scheperkamp, Susanne van de Ven, Arno Sparidaens & Annemarieke Scheperkamp