World Tour en Groene competitie

De World Tour en de Groene competitie zijn de competitie onderdelen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, zowel in het voor- als najaar. Deze competitie is verdeeld in de Tenniskids kleuren rood, oranje, groen. (zie ook kopje Tenniskids).
De World Tour is voor rood en oranje, deze vindt altijd plaats op zondagochtend (meestal ergens tussen 9 en 13 uur). Je speelt in het voorjaar 7 zondagen, in het najaar 4 zondagen. De Groene competitie vindt plaats op woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur.
De trainer vraagt je of je mee wilt doen aan de World Tour of de Groene competitie. Je wordt dan met kinderen van dezelfde leeftijd ingedeeld, dat is je team. Tijdens de World Tour en de Groene competitie speel je tegen verschillende clubs in de regio. Je hebt dus uit en thuis wedstrijden. Je betaalt per competitie seizoen (voorjaar of najaar) een bedrag voor deelname en een T- shirt.