Lid Sponsorcommissie

Ter versterking van de Sponsorcommissie zijn wij haastig op zoek naar een enthousiast en gemotiveerd:

Lid Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring, fondsen en subsidies voor Tennisclub Tilburg. De commissie legt contacten met potentiële sponsoren en onderhoudt contacten met bestaande sponsoren. Tevens behartigt de commissie de belangen van sponsoren in overeenstemming met de verenigingsbelangen. De commissie bestaat momenteel uit een vrijwilliger, dit is tevens de voorzitter.

Werkzaamheden

• Breidt in samenwerking met de voorzitter het sponsorbestand uit door actief op zoek te gaan naar sponsoren.
  • Draagt actief bij aan de uitvoering van bepaalde sponsoruitingen zoals het organiseren en realiseren van winddoeken op tennisbanen, plaatsen van reclameborden en overige reclame uitingen van sponsoren.
  • Denkt mee en geeft vorm en uitvoering aan het vernieuwen en reguleren van het sponsorbeleid.
  • Onderhoudt contact met bestaande sponsoren en investeert in de relatie met sponsoren door het organiseren van diverse evenementen.

Tijdsbesteding

Het actief zoeken naar potentiële sponsoren moet worden opgepakt. Het organiseren van de reclame uitingen van de sponsoren kost tijd maar is afhankelijk van het aantal sponsoren. De tijdsinvestering is een inschatting op basis van het bestaande sponsoren bestand en de verwachting van het aantal nieuwe sponsoren in 2015. Dit zal neerkomen op ongeveer 2 uur per week. Piekmomenten (mogelijk de organisatie van een evenement) en de vergaderingen 1 keer per 2 maanden zijn niet meegenomen in de inschatting.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een gezellig en gemotiveerd commissielid die zich goed kan vinden in het volgende profiel:

• Je bent commercieel en beschikt over een groot netwerk
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden
  • Ervaring met sponsorwerving is een pré
  • Je bent representatief en enthousiast

Heb je interesse?

Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor onze sportieve en gezellige club? Past bovenstaande bij je en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan de financiën van onze club?

Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je korte motivatie naar vrijwilligerstct@gmail.com. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Charlotte Smelt op telefoonnummer 06 411 999 58