35e Tricorp Workwear 35+ / 50+ T.C. Tilburg

Voor de 35e keer wordt het Tricorp Workwear 35+ / 50+ T.C. Tilburg 2017 georganiseerd op de banen van TC Tilburg, het gezelligste toernooi van de regio.

De start is eventueel al op vrijdagavond 4 augustus. Vijfendertig jaar geleden keek dit toernooi net over de rand van de wieg, nu is het een volwassen dame. De kern is dezelfde, het gaat om sportieve prestaties gecombineerd met gezelligheid voor een zo breed mogelijke groep tennissers.

Alle wedstrijden worden weer in poules gespeeld. De beste 2 in de poule gaan door. Dus lekker veel wedstrijden!!! Ons toernooi telt mee voor TennisDirect Districtmasters 2017

De speciale commissie voor het feest op vrijdagavond 11 augustus bedenkt de thema's waarvan we onder de spirituele begeleiding van de DJ Frans Jozef gaan genieten. Op zondag 13 augustus is er weer een knetterende afsluiting.

De inschrijving is geopend, klik  hier om in te schrijven