Try Out op 11 en 18 april!

Vanwege de aanhoudende kou hebben we uit voorzorg besloten om ook de Try Out les van 28 maart te annuleren. Als oplossing hebben we de Try Out lessen verzet naar 11 en 18 april. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per kind. Voor degene die enthousiast zijn bieden wij een leuke vervolgcursus aan van 10 weken, die aansluitend zal starten op woensdag 25 april. Meer informatie hierover kun je aanvragen middels: Info vervolgcursus.

We kijken er naar uit om jullie woensdag 11 april te verwelkomen! Mocht je er niet bij willen/kunnen zijn, dan graag per mail afmelden.

Op Woensdag 18 april zijn er 2 groepen: 1 groep van 14-15 uur en de 2 groepen van 15 en 16 uur trainen van 15-16 uur.

Groetjes namens de Jeugdcommissie en de trainers van TCT!

Zit uw kind in groep 3-4, dan is de lestijd van 14:00-15:00 uur
Zit uw kind in groep 5-6, dan is de lestijd van 15:00-16:00 uur
Zit uw kind in groep 7-8, dan is de lestijd van 16:00-17:00 uur

- Het aantal lessen is gereduceerd tot 2, waardoor de kosten € 2,50 bedragen. Deze mag u contant betalen voorafgaand aan de eerste les.

- Uw kind moet sportschoenen aan (géén kunstgraszool) en natuurlijk sportieve kleding.

- het tennisracket krijg je op de club en als uw kind er zelf een heeft, neem hem dan mee.

- De trainers zijn Arnos Roos en Marlies Demmers

- De jeugdcommissie is te herkennen aan groene truien, voor het betalen en de informatie kunt u bij hen terecht.

- Onze club is te vinden naast het Willem II stadion. Kom je met de auto, dan kan je die parkeren aan de Goirleseweg of om het hoekje richting atletiekvereniging Attila. Met de fiets mag je het park oprijden, de ingang is naast het Willem II stadion.

» Nieuws archief