Indeling Link-it Dinsdagavondcompetitie (najaar)

Op dinsdag 12 september begint de Link-it Dinsdagavondcompetitie Najaar. Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met daarin de geplande wedstrijden. Heb je deze mail niet ontvangen of wil je graag je favoriete speler(s) komen aanmoedigen? Klik dan hier om niets te missen.

Aandachtspunten voor alle spelers:
- De organisatie is alleen op dinsdagen aanwezig.
- Kijk op www.mijnknltb.nl, wanneer je de contactgegevens van je tegenstander(s) zoekt om zelf een wedstrijd te herplannen.
- Mail de organisatie, wanneer je een wedstrijd in overleg met je tegenstander hebt herpland. De uitslag geef je na afloop (per mail) aan ons door
- Het inhalen van wedstrijden is mogelijk tot 31 oktober. Op 31 oktober worden de finalisten bepaald die op  7 november nog 1 keer tegen elkaar spelen.

Let op: Vanaf 12 september t/m 7 november is het (bijna) niet mogelijk om vrij te tennissen. Naast de Link-it Dinsdagavondcompetitie worden er namelijk ook tennislessen gegeven, waardoor alle banen zo goed als bezet zijn.

» Nieuws archief