Parkeren

De eerste woningen van onze buren in de wijk Willemsbuiten zijn bewoond! Wij heten de nieuwe bewoners van harte welkom en hopen dat zij snel een balletje komen slaan. De straten en parkeergelegenheden zijn nog niet helemaal op orde. De bewoners zijn zich ervan bewust dat de parkeervoorzieningen gedeeld worden met de leden van TCT. Wij zijn nu eenmaal een actieve club en het is dan ook op veel dagen druk met auto’s.

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende parkeergelegenheid heeft en de bewoners dicht bij hun woning kunnen parkeren, vragen wij jullie om zoveel mogelijk aan de Goirleseweg en op P3 van het Willem II-stadion te parkeren. Informeer ook je gasten op competitiedagen hierover, zodat zij hier ook rekening mee kunnen houden.

Bedankt voor jullie medewerking!

» Nieuws archief