Pasje ophalen?

De spelerspas kan vanaf maandag 27 maart opgehaald worden in het paviljoen achter de bar.

INFO

Dit jaar is er geen papieren INFO. Vanaf nu kun je de ledenlijst vinden via https://www.mijnknltb.nl. Je logt in met je bondsnummer en je wachtwoord, hier tref je de actuele ledenlijst aan met de gegevens van je clubgenoten.
Check of jouw gegevens nog kloppen!! Zijn ze niet meer juist: stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@tennisclubtilburg.nl en wij passen jouw gegevens aan.

Betaling contributie

De contributie is omstreeks 31 maart 2017 geïncasseerd.
Betaal jij de contributie nog niet via incasso, zorg er dan voor dat je de contributie zo snel mogelijk overmaakt naar NL73 RABO 0170 2147 29 t.n.v. Tennisclub Tilburg o.v.v. je naam en contributie 2017.
De contributie is lager als je via incasso betaald. Wil je via incasso gaan betalen, van dan het machtigingsgedeelte van het lidmaatschapsformulier in, en mail dit naar de ledenadministratie.

Heb je vragen over de contributie, of andere financiële zaken, stuur je vraag dan naar de penningmeester.

Sportieve groet,

Sharon Blokvoort, Sander van de Ruit, Anne van Iersel, Inge Janssen