BANEN ONBESPEELBAAR / GEEN TRAININGEN !

Week van 11 DEC laatste trainingsweek.

Week van 18 DEC is de inhaalweek.

(Voor trainees die meer dan 1 uitvalles hebben gehad)

Najaars Training 2017

HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE BESPEELBAARHEID VAN DE BANEN!

Deze 'nieuwe' cursus is gestart in de eerste week van oktober en gaat door tot en met de week van 11 december.

De week van 18 DEC is de INHAALWEEK, voor trainees die meer dan 1 uitvalles hebben gehad.

Na de kerst hebben we een winterstop en volgt de 'nieuwe' Voorjaars Training 2018 (deze is van medio maart tot de zomervakantie, waarvoor je je weer moet inschrijven!).

De Najaars Training betreft 10 trainingsweken.

Afschrijving training najaar 2017

Eind november 2017 wordt het bedrag t.b.v. de training najaar 2017 geïncasseerd. Mochten hier inhoudelijke vragen over zijn of ben je het niet eens met de incasso, stuur je vraag dan naar penningmeester@tennisclubtilburg.nl

2e Inter Actus Goede Doelen Invitatietoernooi

Heb je je altijd al tennissend in willen zetten voor een door jou gekozen goed doel? TCT biedt je in 2018 deze kans!

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 5 februari om 20.00 uur is weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. We hebben interessante onderwerpen te bespreken. Dus kom allen naar de ALV.
We zien jullie graag in het paviljoen.

13-10-2017-KNLTB competitie 2018: inschrijving gesloten/wijzigingen
16-03-2017-Pasje ophalen?