Nieuws

KNLTB past competitie aan

Lees snel wat de KNLTB heeft veranderd voor de competitie 2018...

Lees meer »

Inschrijving geopend KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 is geopend! Schrijf je snel in!

Lees meer »

Afgelopen week is de Najaars Training begonnen!

Deze 'nieuwe' cursus is gestart in de eerste week van oktober en gaat door tot de kerst. De week van 16 oktober is het herfstvakantie en zijn er geen trainingen!

Na de kerst hebben we een winterstop en volgt de 'nieuwe' Voorjaars Training 2018 (deze is van medio maart tot de zomervakantie, waarvoor je je weer moet inschrijven).

De Najaars Training betreft 10 trainingsweken. Vul snel het INSCHRIJFFORMULIER in en stuur het naar arnoroos@live.nl 

 

Schrijf je NU in voor het vetste invitatietoernooi van het jaar!

Invitatietoernooi Najaar

Om het tennisseizoen af te sluiten organiseert de Recreatiecommissie op zaterdag 4 november weer HET invitatietoernooi. Zoals de naam het al zegt, dit is de ideale gelegenheid om iemand uit te nodigen om kennis te maken met TCT. Het toernooi begint om 16.30 uur.

Je schrijft je, samen met je invité (geen lid van TCT!) in, waarbij je op gezamenlijke speelsterkte wordt ingedeeld. Tijdens het toernooi speel je drie wedstrijden, tussendoor is er tijd voor een drankje. In de loop van de avond wordt er voor een buffet gezorgd. Na afloop van het toernooi begint de feestavond.

De kosten bedragen € 11,00 per persoon (cash) inclusief buffet. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Dus regel een introducé en kom naar TCT! Wees er snel bij, want VOL = VOL!!

Schrijf je hier in!

Sportieve groet,

De Recreatiecommissie

Indeling Link-it Dinsdagavondcompetitie (najaar)

Op dinsdag 12 september begint de Link-it Dinsdagavondcompetitie Najaar. Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met daarin de geplande wedstrijden. Heb je deze mail niet ontvangen of wil je graag je favoriete speler(s) komen aanmoedigen? Klik dan hier om niets te missen.

Aandachtspunten voor alle spelers:
- De organisatie is alleen op dinsdagen aanwezig.
- Kijk op www.mijnknltb.nl, wanneer je de contactgegevens van je tegenstander(s) zoekt om zelf een wedstrijd te herplannen.
- Mail de organisatie, wanneer je een wedstrijd in overleg met je tegenstander hebt herpland. De uitslag geef je na afloop (per mail) aan ons door
- Het inhalen van wedstrijden is mogelijk tot 31 oktober. Op 31 oktober worden de finalisten bepaald die op  7 november nog 1 keer tegen elkaar spelen.

Let op: Vanaf 12 september t/m 7 november is het (bijna) niet mogelijk om vrij te tennissen. Naast de Link-it Dinsdagavondcompetitie worden er namelijk ook tennislessen gegeven, waardoor alle banen zo goed als bezet zijn.

18-08-2017-Competitie-indeling KNLTB Najaarscompetitie 2017
01-06-2017-In memoriam
17-04-2017-Parkeren
16-03-2017-Pasje ophalen?
02-01-2017-Maandagochtendhussel
06-05-2016-Fair Play bij TCT

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed